22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Terör örgütünün sinsi planı

Irak'ta PKK terör örgütünün üst düzey yöneticileri ile görüştükten sonra geri dönerken Habur Sınır Kapısı'nda yakalanan 20 kişi, adliyeye sevk edildi.


Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapmak isterken durumları şüpheli görülerek gözaltına alınan 20 kişi, bugün Silopi Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı. Şüphelilerin adliyeye getirilmesi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Gözaltına alınan 8'i bayan toplam 20 kişi arasında terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi ve üniversite öğrencileri de olduğu öğrenildi.


Şüphelilerin, yurtdışında terör örgütünün üst düzey yöneticileri ile görüştükleri ve yurt çapında özellikle büyük şehirlerde halk komiteleri kurmak suretiyle eylem yaptırmaları yönünde bilgilendirildikleri iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat IP: 88.254.48.xxx Tarih : 10.10.2007 23:54:15

bu nasıl adalet. 20 kişi terör örgütü mensubu yakalanıyor ve sadece 1 kişi tutuklanıyor.bu nasıl oluyor anlamıyorum.19 kişi elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.bizde şehitlerimizin arkasından sadece baş sağlığı diliyoruz.daha yeni 15 şehit verdik bu nasıl adalet.bu nasıl kanun.ekmek çalan çocuk yıllarca yatıyor askere mermi sıkanlar ortalıkta dolaşıyor. yazıklar olsun. başka ne diyelim. yazık bu analara.biz askerimizi bunun içinmi yetiştiriyoruz. bunların hesabını kim verecek.yazık çok yazık.