19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

Tiyatro oyununa yoğun ilgi

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Topal Karınca Grubu tarafından hazırlanan 'Babam' adlı tiyatro oyunu, vatandaşlarca ilgiyle izlendi.
 
Silopi Kaymakamlığı, belediye ve Kültür Fen Dershaneleri'nin katkılarıyla Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda 'Babam' adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Topal Karınca Grubu tarafından sahnelenen oyunu, Belediye Başkanı Muhsun Kunur da izledi. 

Yönetmenliğini Sabahattin Gül'ün yaptığı, ünlü tiyatro oyuncusu ve komedyen Müjdat Gezen'in yazdığı "Babam" adlı tiyatro oyunu, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. İlçede ilk kez Silopili öğrencilerce düzenlenen oyunda görev alan öğrenciler, yaptıkları esprilerle izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı. Memleket sorunları konusunu ele alan tiyatroyu çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli izledi. Silopi İlçesi'nde ilk kez böyle bir tiyatro grubu oluşturulduğunu söyleyen grubun yönetmeni Gül, "Bu oluşumda katkıları olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu bizim yaptığımız ilk tiyatro oyunu oldu. Bundan başarıyla çıktığımız için mutluyuz. Bundan sonra etkinliklerimiz devam edecek" dedi. 

Tiyatro öncesinde belediye çalışanları seyircilere "Belediyenin hizmetlerini ve çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?" konulu anket dağıttı.
.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2006 Pazar 13:00:08
Güncelleme :28 Mayıs 2006 Pazar 13:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?