22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Türk Telekom Silopililerden özür diledi

Şırnak'ta sık sık kesilen internet hatlarının kesilmesi konusuna açıklık getiren Silopi Türk Telekom Bakım ve İşletme Sorumlusu Cemal Birlik, ilçe vatandaşlardan özür dileyerek, eksikliklerin bir ay içinde tamamlanacağını ve daha kaliteli hizmet vereceklerini söyledi.


Silopi Türk Telekom Bakım ve İşletme Sorumlusu Cemal Birlik, internet kesintileriyle ilgili yaptığı basın toplantısında sorunun en kısa zamanda çözüleceğini belirterek, "Şırnak iliyle Cizre ve Silopi ilçeleri arasındaki karayollarının yol yapım çalışmaları sırasında yol paralelinden geçen ve 150 santimetre yeraltında bulunan Fiberoptik kablonun koparılması internet hatlarının kesilmesine neden olmuştur. Söz konusu kesintiye ekiplerimiz çok ivedi bir şekilde müdahale ederek en kısa zamanda arızayı gidermişlerdir. Öncelikle Türk Telekom olarak bu kesintiden dolayı müşterilerimizden ve bu sıkıntıyı çeken tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Hatlar kesildiği zaman gerçekten hayat durma noktasına geliyor. Biz Türk Telekom olarak bu sıkıntıların bilincindeyiz ve sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmak ve bir daha yaşamamak için yeni bir proje geliştirdik. Cizre-Habur arasındaki yol çalışmasının etkilemeyeceği güzergahtan yeni bir 24 Perlik Fiberoptik yeraltı kablo çekimi işi başlatılmıştır. Cizre yönünden Silopi'ye doğru yaklaşık 20 Kilometrelik kısım bitirilmiş olup, Habur'a kadar olan kısmın da bir aya kadar bitirilmesiyle bu sıkıntılar ortadan kalkacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 11:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rıza bala IP: 85.106.229.xxx Tarih : 24.07.2007 08:46:26
slm ben int cafe ciyim bir aydır dogru dürüst işimizi yakmadık hat yüzün den lütfen bu hat sorunun biraz önce cözül mesini istiyorum .. gereyi arz ederim....