24
Mayıs
2024
Cuma
SİLOPİ - ŞIRNAK

Turnuvanın finalistleri belli oldu

SİLOPİ'DE FUTBOL TURNUVASINDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Şırnak'ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen minikler futbol ilçe elemeleri ve gençler lig usulü futbol turnuvasında ilçeyi Şırnak'ta temsil edecek takımlar belli oldu.

Minikler futbol turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu. Silopi Atatürk Lisesi rakibini 2-1 yenerek 6 puanla gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Miniklerin ilçe elemeleri devam ediliyor. Miniklerin dünkü yarı final maçlarında Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever İlköğretim Okulu, Koç İlköğretim Okulunu 4-3 yenerek ilk finalist olurken Atatürk İlköğretim Okulu da rakibi Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu 9-0 yenerek finale çıkan ikinci takım oldu. Bu sonuçlardan sonra finale kalan her iki takım da Şırnak'ta yapılacak olan turnuvalara katılmaya hak kazandı.

Minikler futbol turnuvasının final maçı ise Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever ilköğretim okulu İle Atatürk İlköğretim Okulu arasında oynanacak. Turnuvanın üçüncülük maçı ise Koç İlköğretim Okulu ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu arasında oynanacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen gençler futbol turnuvasına ise Silopi Atatürk Lisesi, Endüstri Meslek lisesi ve Senan İdin Anadolu Meslek Lisesi takımları katılmıştı. Turnuvanın son maçında Silopi Atatürk Lisesi, Senan İdin Anadolu Meslek Lisesi'ni 2-1 yenerek puanını 6'ya çıkardı ve şampiyon olarak Şırnak'ta yapılacak olan turnuvalara katılmaya hak kazandı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:59:04
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?