18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Ürkerek geldi üzülerek ayrılıyor

SİLOPİ'DE TAYİNİ ÇIKAN ÖĞRETMENE VEDA YEMEĞİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Atatürk Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan İsmail Çiçek için veda yemeği verildi.

Öğretmen Evi'nde Okul Aile Birliği tarafından verilen veda yemeğine Atatürk Lisesi Müdürü Vehbi Özdemir, müdür yardımcıları, öğretmenler ve Silopi Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Okul Müdürü Vehbi Özdemir, öğretmen İsmail Çiçek'e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Silopi Lisesi Müdür yardımcısı Erhan Çiftçi, "Camiamızın bu güzide personelleri ve aileleriyle bir arada bulunmaktan ötürü mutluluk duymaktayız. Okulumuzda hizmet etmiş ve birilik, beraberlik ve samimi ortamımıza katkıda bulunmuş öğretmenimize teşekkür ediyor, bundan sonraki yeni okul ve kurumlardaki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Eş durumundan tayini Şanlıurfa'nın Esentepe İMKB Lisesi'ne çıkan öğretmen İsmail Çiçek, veda yemeğinden dolayı okul yönetimi ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti. Çiçek, "Tayinim ilk Şırnak'ın Silopi ilçesine düşünce açıkçası gelmekten biraz ürkmüştüm. Ama meslek aşkı ile geldim. Gördüğüm manzara ile duyduklarım arasında dağlar kadar fark vardı. Yaklaşık 3 seneye yakın bir zaman Silopi ilçesinde görev yaptım. Bu zaman içerisinde çok önemli arkadaşlarım oldu. Şimdi buradan ayrılmak bana çok zor olacak. Yani ürkerek geldiğim Silopi den şimdi üzülerek ayrılıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 10:17:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 15:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?