20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

Vali'den Şırnak ilçelerine ziyaret

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Silopi ilçesine gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Habur sınır kapısında incelemelerde bulunan Yerlikaya, DTP'li Silopi Belediye Başkanını makamında ziyaret ettikten sonra yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesinde çalışmaları denetledi. Şırnak Valisi Ali Yerlikaya son olarak sanat sokağında vatandaşlarla bir araya geldi.


Şırnak Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki heyet Habur sınır kapısında incelemelerde bulundu. Sınır kapısı hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Yerlikaya daha sonra Silopi Belediye Başkanı Muhsin Kunur'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Silopi Kaymakamı Aydın Abak ve Şırnak İl Emniyet Müdürü Salih Gökalp de hazır bulundu. Yarım saat süren Vali ile DTP'li belediye başkanının görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.


Şırnak Valisi Ali Yerlikaya yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesinde de incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında müteahhitlerden bilgi alan Şırnak Valisi Yerlikaya hastanenin çok kısa zamanda hizmete gireceğini ifade etti.
Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, belediye başkanı ile hastane yolunu konuştuklarını belirterek "Bize her konuda yardımcı olacaklarını söyledi. Devlet hastanemizin ödenekleri bakanlık tarafından sağlandı. Silopi ilçesinde en iyi hizmet veren bir hastane yapmak amacındayız. Bunun için sürekli olarak devlet hastanesi hakkında bilgi alıyorum. Devlet hastanesi yıl sonunda hizmet verecek şekilde ayarlanmış ancak yıl sonundan önce hizmete açılmasını hedefliyoruz" dedi.
Silopi belediye başkanından çevrenin yeşillendirmesini istediklerini belirten Vali Yerlikaya daha sonra hastanenin yapımında çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Yerlikaya daha sonra sanat sokağında vatandaşlarla görüştü, sorunlarını dinledi.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 17:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?