28
Mayıs
2024
Salı
SİLOPİ - ŞIRNAK

Vatandaşlardan belediyeye tepki

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde, Ramazan Bayramı nedeniyle kurulan pazarı kaldıran belediye, vatandaşlardan tepki aldı.
 
Silopi Belediyesi, 1 gün önce bayram pazarında çıkan ve 1 kişinin ağır yaralanmasına neden olan yer kavgası sonrasında, pazarlıkta bulunan bütün satıcıları memleketlerine gönderdi. Bayram pazarının kaldırılmasına tepki gösteren vatandaşlardan H.A, "Ramazan Bayramı için hesaplı bir bayram alış verişi yapmak istiyorduk. Ama pazarlıkların kaldırılması, dar gelirli vatandaşlar olarak bizi çok etkiledi.
Mağazalardan alış veriş yapmak zorunda kaldık. Bu durumu fırsat bilen mağaza sahipleri de hemen fiyatları yukarı çekti. Belediyenin yaptığı bu uygulamayı hiç yerinde bulmuyorum. Bu şekilde çocuklarımıza elbise almamız çok zor. Yetkililerin bu duruma bir önce çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2006 Pazar 11:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat IP: 85.102.206.xxx Tarih : 22.10.2006 13:29:23
ne çözümü kardeşim sen kimden çözüm bekliyonH.A. kardeşim sesini duyan yoktur. belediyeyi evine taşıyan başkandanmı,yoksa kavgayı çıkaran taraftan çekindiği için pazar yerini kaldıran başkandanmı hayır çözüm bekleme.çünkü çözüm zor kavgayı çıkaran taraf başkanı partisinden insanlardır.başkanda binlerce garibanı sırf bunların gönlü hoş olsun diye insafısz rantçıların kucağına attı ve bayrama 2 gün kala bu vijdansız rantçılarda fiyatları yukarı çekip milleti soyuyorlar.işte garibanın seçtiği başkan ve geçmişte kimseye taviz vermeyen bir başkan daha vardı o garibanı düşündüğü için esnafıda üzerdi ama pazara dokunmazdı.ama onun ismi neşet bunun muhsundur onun soyadı ökten bunun kunurdur,onu halk neşet olarak seçerdi bunu halk tanımadan seçti işte halkımın yalnışıda budur seç dediler diye seçmek zorunluluğu kabul etsem halimde budur işte