19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

Velilere internet uyarısı

SİLOPİ KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU'NDA VELİLER TOPLANTISI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Koç İlköğretim Okulu'nda veliler toplantısı düzenlendi. Toplantıya öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Koç İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda düzenlenen veliler toplantısına Okul Müdürü Nurettin Kaden, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Müdür Kaden, velilere, göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek öğrencilerin başarılarının arttırılması için veliler ile sürekli işbirliği içerisinde olunması gerektiğini belirtti.

Velilerden öğrencilerinin okul durumlarını sürekli takip etmelerini ve Okul-Alie Birliği'ne mümkün olduğu kadar katkıda bulunmalarını isteyen Kaden, "Sizlerden ricam çocuklarınızla yakından ilgilenmeniz. Evinizde çocuklara internet kullandırıyorsanız mutlaka bilinçli olarak kullanmasını sağlayın. Çocuklarımız ev ortamında ödevlerini yapmalıdır. Okula, derslere hazır olarak gelsinler. Düzenli kitap okusunlar. Çocuklarınızın okul dönüşünde derslerinin yanında herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını da mutlaka sorunuz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Okul, öğrenci ve veli üçgeni bizim için çok önemlidir" dedi.

SİLOPİ KOÇ İLKÖĞRETİM OKULU'NDA VELİLER TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 11:41:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 13:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?