22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLOPİ - ŞIRNAK

Vergi dairesi müdürüne veda gecesi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra İstanbul'a atanan Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Gökay, kendisi için düzenlenen gecede Silopililer'le son kez bir araya geldi. Gökay, çekinerek geldiği ilçeden üzülerek gittiğini söyledi. 

Geceye; işadamları, muhasebeciler ve Gökay'ın mesai arkadaşları yoğun ilgi gösterdi. Gecede bir konuşma yapan Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Gökay, çekinerek geldiği ilçeden üzülerek gideceğini belirterek, "Silopi halkının insanlara olan sıcak davranışları ve ilgisi beni çok duygulandırdı. Burayı hiç böyle beklemiyordum. Ünye'deyken Şırnak hakkında her gün hoş olmayan haberler geliyordu. Burada medyanın etkisi çok büyüktür. İnsanlar haberleri okuduğu zaman Şırnak hakkında ön yargılı davranıyor. 

Sonuçta hepimiz insanız. Önemli olan insanlar arasında iyi diyaloglar kurulmasıdır. Bunu yapabildiğiniz zaman işinizde başarıyısağlayabilirsiniz. Silopi'de kaldığım 2 yıl içerisinde olabilecek işleri yaptırdım ancak olmayacak işleri asla yapmadık ve vatandaşları da buna inandırdık. Bir gün mutlaka döneceğim" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 12:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adil taşkıner IP: 78.163.233.xxx Tarih : 1.12.2008 23:28:51

O Hüseyin Abim benim.nasılsın?Seni buralarda görmek beni mutlu etti.Kendine iyi bak.Görüşmek dileğiyle.