19
Mayıs
2024
Pazar
SİLOPİ - ŞIRNAK

Yaralılar dehşeti anlattı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Balıklaya köyü yakınlarında düzenlenen mayınlı saldırıda yaralanan işçilerden Şefik ve Rıdvan Koç kardeşler dehşet anını anlattılar.

Sabah saatlerinde baraj yol yapım çalışmalarına katılmak için araçla yola çıkan işçilerin içinde bulunduğu minibüsün yola döşenen mayına basması sonucu 4 işçi hayatını kaybetmiş 9 işçi ise yaralanmıştı. Patlama sırasında minibüsün bagaj kısmında bulunan Şefik Koç ve Rıdvan Koç kardeşler yaşanan dehşet anını İHA ekibine anlattı.

Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan iki kardeşten Şefik Koç dehşet anını şu kelimeler ile anlattı:  "Olayı kınıyorum. Aracımız mayına bastı. Çok vahim bir durumdu. Kendimi çok kötü hissediyorum. Verilmiş sadakamız varmış."

Rıdvan Koç ise patlama anında aracın bagajında olduğunu arabanın birden havaya uçtuğunu söyledi. Koç, "Ben bagajdaydım, birden bir patlama sesi geldi. Araç havaya uçtu. Büyük bir panik yaşadık ne olduğunu önce anlayamadık. Arabamız paramparça oldu. Bu olayı nefretle kınıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 15:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?