16
Mayıs
2024
Perşembe
SİLOPİ - ŞIRNAK

Yardım bahanesiyle dolandırıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir şahıs, yardım etme bahanesiyle yanına yaklaştığı yaşlı bir kadının paralarını alarak kayıplara karıştı. 

Edinilen bilgiye göre, banka önünde maaşını almak için bekleyen Hazal G.'ye (73) yardım etme bahanesiyle yaklaşan bir şahıs, 230 YTL'yi alarak kayıplara karıştı. Banka önünde kendisini dolandıran şahıslara beddua eden kadını, zabıta ekipleri emniyete götürdü.

Emniyette ifade veren yaşlı kadın, maaş kuyruğunda beklerken tanımadığı birisinin kendisine yardım etme bahanesiyle yaklaştığını söyleyerek, "Bankada sıra bana geldiğinde yanımda bulunan bir adam bana yardım etmek istedi ve beraber vezneye girdik. 
Ben imzamı attıktan sonra parayı sayarak aldı ve beraber dışarı çıktık. Sonra benden parayı alıp imza atılması gereken bir yerin olduğunu daha söyleyerek bankanın içine girdi. Ama yaklaşık 1 saat beklememe rağmen giden olmadı. İçeriye girip adamı aradım fakat bulamadım. Daha sonrada dolandırıldığımı anladım. 3 ayda bir maaş alıyorum. Yaşlılık maaşımı alarak evime yiyecek bir şeyler götürmeyi düşünüyordum. Ancak beni dolandırdılar. Allah onlara o parayı zehir etsin, inşallah boğazlarında kalır" dedi.
 
Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 10:41:31
Güncelleme :6 Haziran 2007 Çarşamba 10:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?