18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLOPİ - ŞIRNAK

YGS ve SBS öncesi seminer

SİLOPİ'DE ÖĞRENCİLER İÇİN

Şırnak'ın Silopi ilçesine Final Dergisi Dersanesi'nin katkılarıyla gelen Dr. Ala Elcircevi, öğrencilere YGS ve SBS öncesi seminer verdi. Seminer sonunda Dr. Elcircevi ayakta alkışlandı.

Silopi'de Final Dergisi Dersanesi'nin katkılarıyla 'Çığlığın Gücü' adlı rehberlik semineri düzenlendi. Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Koç İlköğretim Okulu Müdürü Nurettin Kaden ve müdür yardımcıları, Final Dergisi Dersanesi öğretmen ve öğrencileriyle veliler katıldı.

Kişisel gelişim uzmanı Dr. Ala Elcircevi'nin konuşmacı olarak katıldığı ve Koç İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen seminerde açılış konuşması yapan dersane temsilcisi Ali Aytış Silopi'ye ilk defa alanında uzman bir kişinin geldiğini söyledi.

Aytış, rehberlik çalışmalarını geleneksel hale getireceklerini belirterek, "Final Dergisi Dersanesi olarak gerek yayınlarımız gerekse eğitim öğretimle öğrencilerimizi çıkabilecekleri en iyi noktalara çıkarmayı hedefliyoruz. Bugün de sizlerle bu vesileyle beraberiz. Sınav sürecindeki çocuklarımıza nasıl destek olabiliriz, neler yapabiliriz sorularına cevap bulacağız" dedi.

Aytış'ın konuşmasının ardından sunumuna başlayan Dubaili Türk vatandaşı kişisel gelişim uzmanı Dr. Ala Elcircevi, "Sizler dünyanın en önemli insanlarısınız, bunu bilin ve buna inanın. Sizden önce bir A kişisi bu işi başarmışsa siz de başarabilirsiniz ve siz ne kadar kendinizden eminseniz hedefinize o kadar fazla yaklaşabilirsiniz, siz elinizden geleni değil olması gerekeni yapın" diye konuştu.

Dr. Elcircevi, "İnsan hayatında önemli olan başarı değil, başarının boyutudur. Başarı yolunda herkesin cebinde bahaneler vardır. Siz anne-babalardan isteğim bu bahaneleri cebinizden atmanızdır. Başarıda en önemli noktanın inanç olduğunu bilmenizi istiyorum, başarıya inanan herkes başarır. Başarıya giden yolda asla tesadüflere inanmayın" şeklinde devam etti.

Elcircevi'nin Atatürk ve Çanakkale Zaferi ile ilgili detaylı bilgi vermesi salondan yüksek alkış aldı. Seminerin sonunda Dr. Ala Elcircevi 'Çığlığın Gücü' adlı kitabını öğrenciler için imzalayarak fotoğraf çektirdi.

SİLOPİ'DE ÖĞRENCİLER İÇİN
SİLOPİ'DE ÖĞRENCİLER İÇİN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 11:37:03
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 13:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?