4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Bayan Erdoğan defileye katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kanserli çocuklar için düzenlenen bir defileye katıldı. Emine Erdoğan, defile öncesi okunan bir şiir sırasında göz yaşlarını tutamadı. Kanserli Çocuklara Yardım Derneği, Aktif Metropolitan Otel'de bir defile düzenledi. Defileye, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun eşi Emine Aksu ve Milli Eğitim Bakını Hüseyin Çelik'in eşi Şahsenem Çelik'in yanı sıra milletvekilleri eşleri ve davetliler katıldı.

Sunuculuğunu, Ekmek Teknesi dizisinde oynayan Ahmet Yenilmez'in yaptığı organizasyonda, sanatçı Hasan Sağındık mini bir konser verdi. Emine Erdoğan, defile öncesi yaptığı konuşmada birer anne olarak kendilerinin kanserli çocukların acıların yüreklerinde hissettiklerini söyledi. Kanserli çocukların sevgiye herkesten çok ihtiyaç duyduğunu ifade eden Erdoğan, sadece dua etmenin yetmeyeceğini, bu konuda gerekli yardım elinin de uzatılması gerektiğini söyledi. Kanserli Çocuklar Derneği'nin yaptığı çalışmaları öven Erdoğan, kendilerinin de bu konuda gerekli yardımda bulunacaklarını dile getirdi. Konuşma sonrasında Emine Erdoğan'a katkılarından dolayı bir plaket verildi. Elindeki kınasıyla dikkat çeken Emine Erdoğan, defile öncesinde Ahmet Yenilmez'in okuduğu bir şiirle duygulu anlar yaşadı. Erdoğan, şiir okunduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra mankenliğini Nene Hatun Okulları öğrencilerinin yaptığı defileye geçildi. Defilenin ardından sergilenen elbiseler satışa sunuldu. Sergilenen elbiselerin geliri Kanserli Çocuklara Yardım Derneği'ne aktarılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 19:04:09
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 16:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?