30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

AKP'lilerden şehit ailelerine ziyaret

AKP Konya İl Teşkilatı yetkilileri, şehit aileleri derneği ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit Aileleri Derneği'ni ziyarette konuşan Dernek Başkanı Cafer Çelik, ülkede terör belasının biran önce durmasını beklediklerini söyledi. AKP İl Başkan Yardımcısı Ethem Öztoklu ise, "Çanakkale'de, Yemen'de, Kuzey Irak'ta, her yerde şehidimiz bizim gönlümüzde yaşamaktadır. Şehit düşmüş vatan evlatlarının dertleriyle hemdert olduk, dertlerinin ilacı olamasak da yardımcısı olduk, takipçisi olduk. Onlar bu milletin tümünün evlatlarıdır. Ama şehit olduklarından itibaren de bu vatanın bu devletin evlatları olmuştur. Bu toprakları vatan yapan ecdadımızın mirası ve şehitlerimizin mübarek kanıdır. Bizler vatanımıza da şehitlerimize de sahip çıkarak, onların emanetlerini namusumuz gibi muhafaza edeceğiz" şeklinde konuştu. Ziyarette AKP Kadın Kolları görevlileri tarafından Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik'e çiçek verildi.

AKP yetkilileri daha sonra oğlu Mehmet Koçlar'ı 2 Aralık 1998'de Adıyaman'da şehit veren baba Musa Koçlar'ı (57) evinde ziyaret etti.
Ziyaretlere, AKP İl Başkan Yardımcıları Ethem Öztoklu, Ahmet Uykusuz, Karatay, Meram, Selçuklu ilçe teşkilatlarından üyeler ve kadın kolları üyeleri katıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 17:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?