16
Mayıs
2024
Perşembe
AĞAÇÖREN - AKSARAY

Kaymakamlık Kupası

Kaymakamlığımızca düzenlenen 84. Yıl Cumhuriyet Futbol Turnuvasında birincilik kupası Ağaçören Spor’un oldu.

05-21/11/2007 tarihleri arasında Kaymakamlığımız K.H.G.B.Başkanlığı halı saha spor tesislerinde 17 takımın katılımı ile düzenlenen ve toplamda 36 maçın oynandığı turnuvada Ağaçören Spor finalde karşılaştığı Çok Programlı Liseyi 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı. Çok Programlı Lise ikinciliği kazanırken, üçüncülük maçında Ağaçören Gençlik’i 6-3 yenmeyi başaran Kederli İlköğretim Okulu üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar Kaymakamlığımız tarafından şampiyonluk kupalarının yanı sıra para ödülü ile ödüllendirildiler.

İlçemizde birlik ve beraberliği sağlamak, hem vatandaşlarımız arasında hem de vatandaşlarımız ile kamu kurumlarımız arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla Kaymakamlığımızca 84. Yıl Cumhuriyet Turnuvası adı altında organize edilen turnuvaya katılan tüm takımlara, onları destekleyen taraftarlarına, maçları yöneten hakemlerimize ve gerekli emniyet ve sağlık tedbirlerini alan kamu görevlisi arkadaşlarımıza Düzenleme Komitesi olarak teşekkür ederiz.

ağaçören kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 12:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmetali ecik IP: 212.175.112.xxx Tarih : 21.01.2008 13:49:26

öncelikle başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ederim sevgili hemşerilerim bundan sonraki maclardada başarılı olmanız dilegiyle burdan erdal enişteme ümüt abiye ve tüm ağacörenlilere sevğiler ben mehmet ali ecik