16
Mayıs
2024
Perşembe
AĞAÇÖREN - AKSARAY

Sağlık Ocağı'na tepki

Muayene için bile bazen saatlerce beklemek durumunda kaldıklarını kaydeden vatandaşlar, hastalara karşı davranış biçiminin de yanlış olduğunu ve kaba davranışlara maruz kaldıklarını söylediler. Vatandaşlar yetkililerin bu konuyla ilgili çalışmalar yapmasını ve dertlerine çare bulmalarını istediler.

Hasta potansiyeli anlamında Aksaray’ın yoğun Sağlık Ocakları arasında olan 1 Nolu Sağlık Ocağına vatandaşların tepkisi sürüyor. Muayene için uzun süre sıralarda beklediklerini ve doktorların mesai saatlerine riayet etmediklerini kaydeden vatandaşlar, kendilerinin azarlandıklarını ve hizmet almaya geldikleri bir mekanda hoş olmayan tavırlarla karşılaştıklarını söylediler.

Sabah muayenesinin geç saatlerde başladığını iddia eden vatandaşlar, gün içinde ilaç mümessilleri ile yaşanan sıkıntıların varlığından da söz ettiler. Mesai ve muayene saatleri içerisinde ilaç mümessilleri ile dakikalar süren sohbetlerin yapıldığını kaydeden vatandaşlar, bu nedenle kendi işlerinin ertelendiği yorumunda bulundular. Muayene için bile bazen saatlerce beklemek durumunda kaldıklarını kaydeden vatandaşlar, hastalara karşı davranış biçiminin de yanlış olduğunu ve kaba davranışlara maruz kaldıklarını söylediler. Vatandaşlar yetkililerin bu konuyla ilgili çalışmalar yapmasını ve dertlerine çare bulmalarını istediler

aksaray68
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 14:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?