4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜZELYURT - AKSARAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

2008-2009 Eğitim ve öğretim yılında eğitim ve öğretime başlayan Güzelyurt Meslek Yüksekokulu, taşıdığı isme yakışır bir güzellik ve hızla gelişmektedir. Yüksekokulumuz, Aksaray şehir merkezinden 45 km uzaklıkta, tarihin ve doğanın ayrıcalıklı bir varisi olan Güzelyurt ilçesinde kurulmuştur. Aksaray Üniversitesine bağlı olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümü, İktisadi ve İdari Programlar Bölümü olmak üzere 2 bölüm ve 1. öğretim yapan toplam 5 programdan oluşmaktadır. Bunlardan Teknik Programlar Bölümü bünyesinde Seracılık, Fermantasyon, El sanatları, Restorasyon olmak üzere 4 ayrı program ve İktisadi ve İdari Programlar Bölümü bünyesinde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı ile öğretime başlamıştır.

Misyonumuz

Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksek Okulu bilim, sanat, alanlarında araştıran, sorgulayan, katılımcı, dinamik, tarihine ve kültürel değerlerine sahip çıkan, evrensel düşünebilen bireyler yetiştirmeyi; bilim ve teknolojinin gelişmesini sağlayarak insanlığa hizmet etmeyi; ülkenin ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmayı kendisine görev edinmiştir.

Vizyonumuz

İlçemiz, ilimiz ve bölgemiz başta olmak üzere, ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları ortaya koyan, Üniversite-Sanayi-Toplum işbirliğini sağlamada öncü, yenilikçi, dinamik, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, mesleki ve ahlaki kurallara bağlı, evrensel değerlere saygılı eğitim kurumu olmaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Prof. Dr. Necdet Sağlam Caddesi No:11-13
Adres2 :Güzelyurt/Aksaray
Posta Kodu :
Telefon : 0 382 451 2070
Faks : 0 382 451 2071
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.