3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

"Gökçek gidecek" afişleri sahipsiz kaldı

Başkent'te bilboardlardaki 'Gökçek gidecek, sol gelecek' şeklindeki yazıya kimse sahip çıkmıyor. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, böyle bir afişin kendileri tarafından hazırlanmadığını belirtirken, AK Parti solun kendi sloganına neden sahip çıkmadığını sordu.

29 Mart yerel seçimlere 5 gün kala Ankaralılar sabah saatlerinde başkent caddelerindeki bilboard ve raketlerde 'Gökçek gidecek sol gelecek' şeklinde yazılar gördü. Konuyla ilgili açıklama yapan Karayalçın, Ankara'da bilboardlara yazılan "Gökçek gidecek, sol gelecek" sloganının kendilerine ait olmadığını açıkladı.

Karayalçın, "Böyle bir slogan tarafımızdan kullanılmamış ve böyle bir afiş tarafımızdan asılmamıştır. Tam tersine biz Ankara birlikteliği için yola çıktık ve bunu başardık" dedi. Bu ilanınkendisini destekleyenler tarafından da kullanılmadığını belirten Karayalçın, konuyla ilgili hukuki çalışma başlatılacağını duyurdu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Ankara'da sabah saatlerinde kentin caddelerine konulan bu sloganlar ile ilgili partimizin kesinlikle bir ilgisi yok. Sol kendi sloganına bile sahip çıkamıyor. 'Solda birlik sağladık, sağ bölerek bu kez biz çıkacağız' diyenler, her gün Kızılay'da sol çek sloganı atanlarla birlikte gösteriler yapan CHP'liler değil mi? Niçin sloganlarına sahip çıkmıyor" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sinan YERLİKAYA IP: 78.160.69.xxx Tarih : 25.03.2009 13:19:46

METAL ÖĞRETMENİ NLP UZMANI MUSTAFA KILINÇ-MELİH GÖKÇEK

2003 yılına kadar meslek lisesinde METAL öğretmenliği yapan NLP UZMANI MUSTAFA KILINÇ, 3-5 gün süren bir NLP kursundan sonra MELİH GÖKÇEK ile tanıştı.17 mart Sabah gazetesi bazı kişiler tarafından ÜCRETSİZ dağıtılıyordu.Gerçektende kendini NLP Lideri ve Siyasi Koç Olarak tanıtan MUSTAFA KILINÇ, seçimi MELİH GÖKÇEK’in kazanacağını ilan etmiş. 

Basında çıkan internet haberleri başlıkları yorumsuz.

NLP -MUSTAFA KILINÇ" ERDOĞAN'ı 10 DAKİKADA CHP'li YAPARIM"
28 Kasım 2006 Salı internet gazete haberi

Kılınç, NLP’nin, Beyaz Saray, ABD ordusu, NASA, CIA, Microsoft, İngiltere Başbakanı Tony Blair ve İngiltere Kraliyet ailesi tarafından da kullanıldığını kaydetti.
NLP uzmanı RECEP İVEDİK DOKTORLUĞA SOYUNURSA
NLP LİDERİ MUSTAFA KILINÇ ve ADALET BAKANLIĞI
ADALET BAKANI adına Genel Müdür Hakim Kenan İpek’in yazısıyla 9 Şubat 2007 tarihinden itibaren görevlendirilen NLP uzmanı Mustafa Kılınç...

NLP UZMANI VE SİYASİ KOÇ MUSTAFA KILINÇ MHP'İ İKTİDAR YAPTI.(GENEL SEÇİMDEN ÖNCE)
ŞİMDİ İKTİDAR OLMANIN TAM ZAMANI" sloganıyla, MHP Genel Merkezi’nde verecek. Bahçeli’nin sağ kolu olarak bilinen Murat Şefkatli bizzat NLP derslerine katılacak.
BU ÜLKEDE SAĞLIK BAKANLIĞI VARMI? METAL ÖĞRETMENİ NLP UZMANI MUSTAFA KILNÇ HASTA TEDAVİ EDİYOR:
hasta tedavi edip kendisi bu ülkenin SAĞLIK BAKANLIĞINA, Bu ülkenin ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE şikayet ediliyor ve hala hasta tedavi etmeye devam ediyorsa ve yine bir sonuç çıkmıyorsa yapılacak tek şey TÜRK TABİPLER ODASINA haber vermek.www.nlpdap.com adresine girdim…
METAL VE YALAN DEDEKTÖRÜ NLP LİDERİ MUSTAFA KILINÇ
NLP (Sinir dili programlaması) uzmanı Mustafa Kılınç, Bülent Ersoy'un eşi Armağan Uzun'un Pelin Taşçı adlı genç kızla görüntülenmesinin ardından, yaşananları "beden dili" açısından değerlendirdi. Kılınç, bilimsel verilere dayanarak Uzun'un yüzde 100 yalan söylediğini ileri sürdü.