25
Nisan
2024
Perşembe
ANKARA

"Kurban olayım böyle kampanyaya"

Başkent'in merkezi bölgelerinde 10 satış noktasında yıllardır vatandaşların taze sıkılmış meyve suyu ihtiyacını karşılayan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSO Şirketi, kampanya başlattı.

BELSO, öğrenciler başta olmak üzere Başkentlilerin yararlanması için başlattığı "Kurban Olayım Böyle Kampanyaya" başlıklı kampanya kapsamında tüm meyve suyu fiyatlarını 1 liraya indirdi. Mevsim gereği sadece portakal suyunun 1.50 lira olduğu belirtildi. BELSO Genel Müdürü Abdurrahman Karaman, eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrencilerin daha sağlıklı beslenmesi ve içinde zararlı katkı maddesi bulunan içeceklerden uzak durmasını sağlamak amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi. Satışa sundukları meyve suyu ürünlerinin tamamen doğal olup, hiçbir koruyucu, renklendirici, aroma verici, kıvam arttırıcı madde içermediğine dikkat çeken Karaman, "Kampanya ile her öğrencinin okul çantasına bir meyve suyunun girmesini hedefliyoruz. Çocuklarımızı gazlı içeceklerden kurtarıp, taze meyve suyuyla besleyebilirsek çok mutlu olacağız" dedi.

BELSO Üretim Müdürü ve Gıda Mühendisi Ahmet Yardımcı ise, meyve sularının yararlarını şöyle sıraladı:

"Taze sıkılmış meyve suyunun hazmı kolaydır. Kolay enerji kaynağı olduğundan zihni açar.-İçerdiği Vitamin ve mineraller sayesinde vücudun dayanıklılığını arttırır. Enerjiye hızlıca dönüşürken yağ içermemesi, bu ürünleri çok değerli kılar."

Büyükşehir Belediyesi BELSO Şirketi, kampanya dahilinde küçük şişelerdeki nar, limonata, kuşburnu, nartakal, nektarin, greyfurt ve vişne suyu fiyatını 1 liraya indirirken, maliyeti nedeniyle sadece portakal suyunu 1,5 liradan satışa sunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2013 Çarşamba 12:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?