4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

"Teröre Karşı Miting" yapılacak

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan, Ankaralıları, 7 Temmuz Cumartesi günü çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla düzenleyecekleri, "Teröre Karşı Miting" için Tandoğan Meydanı'na davet etti.

Sarıhan, yaptığı basın toplantısında, "giderek artan şehit cenazelerinin, bütün yurtta ciddi bir infiale ve acıya yol açtığını" belirterek, "Ülkemizde ikilik çıkarmaya çalışan ve terörü destekleyen güçlerle ona alet olanlara karşı en önemli silahımız, vatan toprakları üzerinde birlik olmayı başarabilmektir" dedi.

Bugüne dek çeşitli sivil toplum kuruluşlarının, bu amaçla, bir çok kentte tepkilerini sessiz yürüyüş ve mitinglerle gösterdiklerini belirten Sarıhan, şöyle konuştu:

"Ankara'da da aynı amaçla 7 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de Tandoğan Meydanı'nda 'Teröre Karşı Miting' düzenliyoruz. Kardeşliği, barışı, vatan sevdası ve cumhuriyet ülküsünü en yüce değer sayan herkesi bu mitinge davet ediyoruz. Teröre karşı tek vücut, tek yürek ve tek akıl olacağız. Terörü yenecek güç birliğimiz ve kararlılığımızdır."

Sarıhan'ın verdiği bilgiye göre, saat 16.00'da AKM önünde başlayacak sessiz yürüyüş, Tandoğan Meydanı'nda son bulacak. Aralarında Atatürkçü Düşünce Derneği, Üniversiteli Kadınlar Derneği, Çağdaş Eğitim Vakfı, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Eğitim-Sen, Türkiye Barolar Birliği ve ODTÜ Mezunları Derneği'nin de bulunduğu 36 kuruluşun katılacağı mitingin Tandoğan Meydanı bölümünde, çeşitli örgüt temsilcileri, basın açıklamaları yapacak.

AA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 16:25:59
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 16:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?