4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

102 yıllık çınar bugünü de gördü

Ankaragücü taraftarları tesislere gelerek kulübe su, içecek ve erzak yardımı yaptı.

Bir kamyon su ve içeceği tesislere getiren taraftarlar, daha sonra bir kamyonla da içinde et, tavuk, sebze ve meyvenin yer aldığı erzakları kulübün mutfağına indirdi

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Gençlerbirliği ile karşılaşacak Ankaragücü, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Beştepe tesislerinde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan çalışma, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenman sonrasında taraftarlar futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

KİRALIK FUTBOLCULAR TAKIMA GERİ DÖNDÜ

Ankaragücü’nün altyapısından yetişen ve bu sezon başka takımlara kiralanan 3 oyuncu Ankaragücü’ne geri döndü.

Yozgatspor’a kiralanan Veli Torun, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a kiralanan Serkan Şirin ve İnegölspor’a kiralanan Kaan Kanak, kulüp yönetimleriyle yaptıkları görüşmelerin ardından sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiler ve Ankaragücü’ne geri döndüler. 3 futbolcu da bugün yapılan antrenmanda sahadaki yerlerini aldı.

TARAFTARLARDAN KULÜBE SU VE ERZAK YARDIMI

Bu arada Ankaragücü taraftarları, antrenman sonrasında tesislere gelerek kulübe su, içecek ve erzak yardımı yaptı.

Bir kamyon su ve içeceği tesislere getiren taraftarlar, daha sonra bir kamyonla da içinde et, tavuk, sebze ve meyvenin yer aldığı erzakları kulübün mutfağına indirdi.

Teknik ekip ve bazı futbolcular, erzakların indirilmesi sırasında taraftarların yanına gelerek bir süre kendileriyle sohbet ederken, teknik heyette yer alan isimlerin yardım sırasında gözlerinin dolduğu gözlendi.

Ankaragücü, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Posta
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2012 Çarşamba 10:31:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?