4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

14 yaşındaki kız chat arkadaşına kaçtı

ANKARA’da ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki D.Ö., yanına kız arkadaşı S.A.’yı da alarak, chatte tanıştığı Bolu’da yaşayan 14 yaşındaki M.E.’nin yanına kaçtı. M.E.’nin akrabasının köy evinde saklanan iki kızı jandarma ekipleri bularak ailelerine teslim etti. 

Ankara’da yaşayan ve ilköğretim okulunda okuyan D.Ö., Bolu’da ilköğretim okulunda okuyan M.E.'yle internette sohbet ederken tanıştı. M.E. ile D.Ö. aylarca internette sohbet etti. Chatte tanıştığı erkek arkadaşına ilgi duyan D.Ö., yanına kız arkadaşı S.A.’yı da alarak Bolu’ya kaçtı. M.E., ailelerinden habersiz şekilde evi terk eden D.Ö. ile S.A.’yı, Kındıra Köyü’nde bulunan bir akrabasının evinde sakladı. 

M.E.’nin iki kızla birlikte aynı evde kalmasından şüphelenen vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. İfadeleri alınan iki kız öğrencinin evden kaçtığı öğrenilince ailelerine haber verildi. Bolu’ya gelen D.Ö. ve S.A.’nın aileleri M.E.’den şikayetçi oldu. 

Aile Mahkemesi’nce ifadeleri alınan öğrenciler serbest bırakıldı. D.Ö. ve S.A. aileleri tarafından alınarak Ankara'ya götürüldü.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 16:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?