5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

16 erkekle grup seks!

ANKARA’da 16 erkekle grup seks yapan 4 kadın, müşteri gibi davranarak eve giren 2 polise de aynı teklifte bulununca gözaltına alındı.

Çankaya İlçesi’nde seslerden rahatsız olan komşuların şikayeti üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir evi takibe aldı. Birçok yabancı kişilerin eve girdiğini belirleyen Ahlak Büro Ekipleri, apartman dairesinin randevu evi olarak kullanıldığını tespit etti.

Bunun üzerine Ahlak Büro ekiplerinden görevli 2 polis, kadınlara müşteri bulduğunu belirlediği Mehmet C. ile bağlantıya geçti. Sivil polisler, kadınlarla 1 saat geçirme karşılığında 120 TL’ye anlaştı.

Randevu evine müşteri olarak giden polis ekipleri, 4 kadının 16 erkek ile grup seks yaptığını belirledi. Müşteri olarak eve aldıkları polisle pazarlık yapan kadınlar, ayrıca grup seks teklifinde de bulundu. Müşterileriyle 120 TL karşılığında birlikte olan kadınlar, grup seks teklif ettikleri polislerden 500 TL istedi. Kadınlarla anlaşarak seri numarası daha önce belirlenen paraları veren polisler kendilerini aşağıda bekleyen ekiplere haber verdi.

Eve baskın yapan ekipler, kadınlara müşteri bulan Mehmet C., para karşılığında erkeklerle birlikte olan ve aralarında yabancı uyruklu bir kadının da bulunduğu Z.S., G.G., U.R. ve S.S. ile birlikte 16 kişiyi gözaltına aldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2011 Pazartesi 16:39:51
Güncelleme :17 Ekim 2011 Pazartesi 18:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?