5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

2 TIR dolusu yardım yolda

Van'da meydana gelen depreme bir yardım da Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'dan geldi...

Gölbaşı Belediyesi 2 Tır dolusu temizlik ve gıda yardımını yola çıkardı. Gölbaşı Belediyesi, bir Tır dolusu içme suyu, bir Tır dolusu da temizlik, gıda, battaniye ve giyim yardımlarından oluşan malzemeleri Van'a gönderdi.

MHP'li Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, "Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Türk milleti bu konularda duyarlıdır.Oradaki insanlarımızın üzüntüsünü paylaşmak adına Gölbaşı Belediyesi olarak duyarsız kalamazdık. Orada en fazla su ve gıdaya ihtiyaç duyulduğu haberini aldık. Buna dayanarak bir Tır dolusu su ve bir Tır da temizlik ve gıda maddeleri paketleriyle battaniye, giysi ve az da olsa soba dan oluşan yardım hazırladık. O bölgede yaşayan insanlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Az da olsa Gölbaşı halkımızın ve belediyemizin bu duyarlılığını insanlarımıza hissettirmiş olacağız. Yardımı Gölbaşı belediyesi olarak yapıyoruz. Ancak halkımızın ne kadar yardımsever olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bir de kampanya başlatmış buluyoruz" dedi.

BU MİLLETİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAK

Yardım kampanyası kapsamında Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde bir koordinasyon merkezi oluşturulduğunu belirten Başkan Odabaşı, "Gölbaşılı hemşerilerimizin yapacağı yardımları burada toplayacağız. Yine bu yardımları bu bölgedeki hemşerilerimize göndereceğiz. İnşallah oradaki insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada bir nebzede olsa fayda sağlamış oluruz. Bu hadise de göstermiştir ki bu milletin birlik ve beraberliğini inşallah kimse bozamayacak. Bütün insanlarımızın kardeşlik ve birlik görevini yapmak için adeta yarışa girmişlerdir. Bu da birliğimizin bozulmayacağına dair bir işaret olarak görüyorum" diye konuştu

DHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2011 Çarşamba 17:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?