4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

207 çift düğün hazırlığında

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği evlilik töreninin 2007 yılı organizasyonu, 207 çiftin düğünüyle Ağustos ayında gerçekleştirilecek.

Evli çiftlerin gelin ve damat kıyafetlerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce karşılandığı düğün töreni, ünlü sanatçıların konserleri ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra Başkan Gökçek'in dağıtacağı çeşitli hediyelerle her yıl olduğu gibi bu yıl da tam bir şölen havasında geçecek.


Geçen yıl 206 çiftin düğün törenini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da sevilen sanatçıların yer alacağı muhteşem bir törenle 207 çifti evlendirecek. Tüm masrafları Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından karşılanacak evlilik organizasyonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından genç çiftlere, gelin-damat kıyafetleri, oturma grupları ve çeşitli hediyeler verilecek.

Bu güne kadar 163 çiftin başvuru yaptığı düğün şölenine katılmak isteyen çiftler, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Anafartalar Caddesi No 10 Kat 3 Ulus" adresine başvuru yapabiliyor. Başvuru sırasında çiftlerden, başvuru formuyla birlikte ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, onaylı evlenme beyannamesi, fakirlik il muhaberi ve 2 adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Başvuru formları başvuru adresinden ve www.ankara-bel.gov.tr web sitesinden temin edilebiliyor. Ayrıca evli çiftler, 324 13 96 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabiliyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 16:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?