3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

29 Ekim provaları sürüyor

ETİMESGUT'TA 29 EKİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Etimesgut'ta cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıldönümü kutlamaları için hazırlıklar sürüyor.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda tüm okulların katımıyla provalar yapılıyor. Bando ekibi, gösteri grupları ve şiir okuyacak öğrenciler, törenlerde en az hatayla etkinliklerini sunmak için yoğun çaba gösteriyorlar. Okul yöneticileri ve öğretmenler de öğrencileri provalar boyunca yalnız bırakmıyor. Provalar sürerken, Etimesgut Belediyesi'ne ait bir ambulans ve sağlık ekibi her ihtimale karşın stadyum önünde hazır bekletiliyor. Domuz gribi şüphesi görülen öğrencilere gerekli tetkikler uygulanarak, her türlü tedbir alınıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okullarda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının domuz gribi nedeniyle iptal edildiğini hatırlatarak, sadece stadyumda kutlama yapılacağını açıkladı.

Etimesgut'ta düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayacak. 29 Ekim 2009 Perşembe günü saat 10.00'da Atatürk Stadyumu'nda tüm okulların katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 30 Ekim 2009 Cuma günü ise Atatürk Stadyumu'ndan başlayarak kaymakamlık önüne kadar sürecek 'Cumhuriyet Halk Yürüyüşü' gerçekleştirilecek.

ETİMESGUT'TA 29 EKİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 16:21:21
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 16:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?