4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

3 yılda 15 bin 607 çift evlendi

Yenimahalle Belediyesi nikah ve düğün salonları, güvenliği ve çağdaş, konforlu görünümleriyle evlenecek olan çiftlerin ilk tercihi oluyor.


Nikah ve düğün salonlarını, daha çağdaş ve daha modern bir görünüme kavuşturan Yenimahalle Belediyesi, hem evlenen çiftlerin hem de davetlilerin daha güzel ortamlarda düğün sevinci yaşamalarına imkan tanıyor. Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan yapılan açıklamaya göre, 3 yıl içerisinde evlenmek için müracaat eden 15 bin 607 çift, Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonları'nda dünya evine girdiler.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, bu mevsimde evliliklerin arttığını ve belediyenin yeni çiftlerin mutluluklarına ortak olarak nikahlarını kıymasının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Duyar, bizzat kendisinin kıydığı nikahlarda, heyecanı ve mutluluğu çiftlerin yüzünde gördüğünü, böyle bir mutluluğa ortak olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.


Evlilik müessesesinin kutsallığına değinen Başkan Duyar, "Çiftleri mutluluk yolculuğuna uğurlamaktan son derece sevinçliyiz. Belediye başkanı olarak en büyük keyif aldığım görevlerden biri nikah kıymak" dedi. Çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Duyar, "Sevinçlerinizi paylaşarak çoğaltın, üzüntülerinizi de paylaşarak azaltın" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 12:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?