3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

57. alayın zaferi canlandırıldı

Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümü Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen bir etkinlikle kutlandı. Çanakkale zaferinde önemli bir yeri olan 57. alayın zaferi temsili olarak canlandırıldı.

Etimesgut Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 94. yıldönümü nedeniyle belediye binası önünde bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Çanakkale Zaferi sergisini gezerek bilgi aldı. Basın mensuplarına etkinlik ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, Çanakkale Zaferi ile yeniden uyandığını belirterek, ecdadın büyük bir destan yazdığını kaydetti.

Yılmaz, şehitlere rahmet dileyerek Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin birliği ve beraberliği için büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Şehitlerin tek hedefinin vatanın kurtulması olduğunu anlatan Yılmaz, "O günleri unutmamak lazım. Türk milleti büyük bir millet" dedi Yılmaz, kendilerinin de zamanlarını boşa harcamadan millete en iyi hizmeti vermek için mücadele verdiklerini vurguladı.

29 Mart yerel seçim sürecini de değerlendiren Yılmaz, "İşimiz hizmet gücümüz millet" diyerek 5 yıl geceli-gündüzlü hizmet verdiklerini anlattı. Yılmaz, 5 yıl daha Etimesgut halkına hizmet verme arzusunda olduklarını ifade ederek, "İnşallah yapmış olduğumuz hizmetler halkımızın teveccühünü kazanmıştır" dedi.

Törende Çanakkale Zaferi'nin de önemli bir yeri olan 57. alayın zaferi temsili olarak canlandırıldı. Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in sunumuyla yapılan gösteri Etimesgutluların büyük beğenisini kazandı. Gösterinin ardından vatandaşlar Çanakkale Zaferi Sergisi'ni gezdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?