4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

600 aile çifte bayram yaşadı

Etimesgut Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi 600 aileyi çocuklarıyla birlikte Gönül Yolu Çarşısı'ndan giydirdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Ramazan Bayramı boyunca 6 bin aileye gıda yardımında bulunduklarını belirterek, "İhtiyaç sahibi ailelere çifte bayram yaşatıyoruz" dedi. Etimesgut Belediyesi'ndeki giydirme programında konuşan Başkan Serhat Kemal Yılmaz, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da giydirme programlarının düzenli olarak devam ettiğini söyledi.

Giydirmesi yapılan ailelerin tamamının kaymakamlık, muhtarlık ve belediye bünyesinde çalışan AKMASA birimi tarafından araştırıldığını söyledi. Etimesgut Belediyesi Gönül Yolu Çarşısı'nda bulunan kıyafetlerin birinci el ve kullanılmamış olduğunu belirten Başkan Serhat Kemal Yılmaz, "İhtiyaç sahibi ailelerimiz hiçbir eziklik hissetmeden gelip gönüllerince ayakkabısından kıyafetlerine kadar giyinip gidiyor. Kendilerini A kalite bir mağazadan alışveriş yapıyormuş gibi hissediyorlar. Üstelik en güzel tarafı alışveriş sonrasında kasaya uğramıyorlar" dedi.

Giydirme sırasında çocuklarla bol bol sohbet eden Belediye Başkanı Yılmaz, bazı çocukları kendisi giydirirken onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aileler Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'a teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?