3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

62 TL'ye 6 bin dakika konuşma

Türk Telekom, yeni tarifesi Jettfon ile müşterilerine "sınır tanımadan" konuşma imkanı sağlıyor. 3 bin TL şehir içi ve 3 bin TL şehirlerarası Türkiye içi konuşmanın bedeli tüm vergiler dahil ayda 62 TL.

Türk Telekom tarafından yoğun telefon kullanan müşterilere sunduğu Jettfon ayda KDV, ÖİV ve tüm diğer ücretler dahil 62 TL faturalandırılıyor. Jettfon, şehir içi ve şehirlerarası olmak üzere tüm Türkiye ile sınır tanımadan konuşma imkanı sağlıyor. Jettfon tarifesinden sadece şehir içi konuşarak yararlanmak isteyenler ise yine vergiler dahil aylık 55 TL ücret ödeyerek kayıt yaptırabiliyor. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, bugün İstanbul'da yaptığı basın toplantısında Jettfon tarifesi ile ilgili olarak şunları kaydetti:

"Türk Telekom olarak müşterilerimizle sürekli temas halindeyiz. Müşterilerimizin telefon kullanım alışkanlıklarını yakından takip ediyoruz ve geliştirdiğimiz birçok yeni tarife ile onlara kendi ihtiyaçlarına uygun seçenekleri sunuyoruz. Müşteri odaklı, esnek ve kolay anlaşılır tarifeler sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize daha fazla değer yaratmayı hedefliyoruz. Jettfon bunların son örneğini oluşturacak. Ancak yenilikler bununla da sınırlı kalmayacak. Tarifelerimizi ek avantajlarla daha da zenginleştireceğiz." 

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ise, "Geçtiğimiz yıl çıkardığımız Kullanıcı Dostu Tarifeler ile bu yılın başında sunduğumuz Jettvel tarifeleri, Türk Telekom müşterilerinden büyük ilgi gördü. 1 milyondan fazla kişi bu yeni nesil tarifelerimizi kullanmayı seçti. Bu yoğun ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Müşterilerimize, onların talep ve ihtiyaçlarına yönelik tarife ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ancak, Jettfon tarifesi için adil kullanım limiti olarak aylık 3 bin dakika şehir içi ve 3 bin dakika şehirlerarası süreler belirlendi. Jettfon'da tanımlanan paket içi dakikaların dışında kalan tüm şehir içi görüşmeler standart hat tarifesi üzerinden fiyatlandırılıyor. Türk Telekom'un Jettfon tarifesinden faydalanmak isteyen müşteriler, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri'nden, ofislerden, bayilerden ve www.turktelekom.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir; güncel kullanım bilgilerini ise 0800 314 15 16'dan öğrenebilirler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 20:52:42
Güncelleme :31 Mart 2009 Salı 22:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?