4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

67 yaşındaki uyuşturucu taciri yakalandı

Çankaya'da parklarda uyuşturucu satan 67 yaşındaki bir şahıs, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin, Çankaya ilçesindeki 50. Yıl Parkı'nda yaptıkları çalışmalarda uyuşturucu sattığı tespit edilen Yılmaz İ. (67) yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıyla birlikte 292 adet satışa hazır hale getirilmiş ''fişek'' tabir edilen paketlenmiş esrar, 14 adet plaka esrar, çok sayıda preslenmiş ve jelatinlere sarılmış esrar maddesi, esrarlı sigara sarmak için kullanılan paket sigara kağıtları
ve 370 gram toz esrar ele geçirildi. Zanlının üzerinden ayrıca uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen 4 bin 500 YTL para da ele geçirildi.

Polis sorgusu tamamlanan Yılmaz İ., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Öte yandan, Narkotik Büro ekiplerin yaptıkları bir başka çalışmada ise, Altındağ ilçesinde Enver D., Şahin T. ve Sezer Ö. adlı kişilerin uyuşturucu sattıkları belirlendi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan zanlıların üzerinde 80 'fişek' esrar bulundu. Yapılan üst aramalarında uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen yaklaşık bin 500 YTL bulunan 3 zanlı çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 23:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?