4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

67'lik uyuşturucu satıcısı

Cebeci'de piknikçilere uyuşturucu sattığı bildirilen 67 yaşında bir kişi yakalandıktan sonra çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, Cebeci'nin Çamlık Bölgesi'nde bulunan 50. Yıl Parkı'nda uyuşturucu sattığı belirlenen 67 yaşındaki Yılmaz İ.'yi gözaltına alındı.

Bu kişi ile birlikte 292 adet satışa hazır hale getirilmiş “fişek” tabir edilen özel poşetlenmiş esrar maddesi, 14 adet plaka esrar maddesi, çok sayıda preslenmiş ve jelatinlere sarılmış esrar maddesi, esrarlı sigara sarmak için kullanılan paket sigara kağıtları, 370 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Yılmaz İ.'nin üzerinde ayrıca uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen 4 bin 500 YTL para da bulundu. Emniyette sorgulaması tamamlanan Yılmaz İ. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik Büro Amirliği görevlilerinin Altındağ'da yaptığı operasyonlarda da Enver D, Şahin T. ve Sezer Ö. adlı kişiler gözaltına alındı. Enver D. ve Şahin T.'nin barlarda uyuşturucu sattıkları belirlenirken, bu kişilerle birlikte bir miktar esrar maddesi de ele geçirildi. Sezer Ö.'nün üzerinde 80 “fişek” uyuşturucu madde bulundu.

Üzerlerinde uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen yaklaşık bin 500 YTL bulunan 3 kişi çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.


AA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 12:12:01
Güncelleme :28 Ağustos 2007 Salı 12:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?