4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

750 kişiye iftar yemeği

Gölbaşı Belediyesi koordinesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Hüdaverdi Vakfı Gölbaşı'nın 3 ayrı yerinde açılan yemek çadırlarında her akşam ortalama 750 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Seğmenler Mahallesi Pazar yerindeki iftar çadırına giden Gölbaşı Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak, "Gölbaşı genel olarak düşük gelirli bir kitleden oluşmaktadır. Biz bu durumu göz önüne alarak Gölbaşı'nda üç tane iftar çadır açılmasına vesile olduk. Bu vesile ile belediye olarak halkımızın ayağına hizmeti getirmiş olduk. Zaten sosyal devlet anlayışının temelinde de bu ilke yatmaktadır. Bütün sosyal yardımlarımıza hızla devam edeceğiz. Makamlar insanlara hizmet etmek için vardır. Bütün hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

İftar çadırında yemek servisi yapanlara yardımcı olan Başkan Haşlak, "Ramazan geleneklerini yaşatmak amacıyla her gün dar gelirliler ve iftara yetişmekte güçlük çekenler için iftar yemeği veriyoruz" diye konuştu. İftar çadırının girişinde yemek dağıtıldığını kaydeden Başkan Haşlak, böylece dağıtımın hızlı olduğunu ve vatandaşların çadırların önünde kuyruk oluşturmadığını söyledi. Yemek dağıtımını yapan personelin hijyen dağıtım kurallarına uyduğunu ifade eden Başkan Haşlak, çadırların yaklaşık 750 kişilik olduğunu ve vatandaşların ihtiyaçlarını rahat bir şekilde giderdiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 12:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?