3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

8 tesis 8 Mart'ta açılacak

Gölbaşı Belediyesi tarafından çalışmaları bitme aşamasına gelen 8 tesis, 8 Mart 2009 tarihinde düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Atatürk Sahil Parkı, Karçiçeği Parkı, GOP semt sahası, TEK Bulvarı ve Aşevi'nin açılışı 8 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek.

Açılışta İsmail YK ile yerel sanatçılar Ahmet Latif, Engin Sezer ve Hakan Güneyli de Kapalı Spor Salonu'nda sahne alacak. Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, "Geçtiğimiz aylarda hizmete açtığımız 22 tesisten sonra 8 Mart 2009 günü de 8 ayrı yerin açılışlarını yapacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız planlı-programlı çalışmaların ürünlerini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Gölbaşı tarihinde olmayan tesisleri hizmete açmaktan büyük gurur duyuyoruz. Yerel yöneticiliğin bir ekip işi, ekip ruhu olduğunu yansıtan bütün hizmetlerimiz Gölbaşılı vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Özellikle gençlerimizin ve bayanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını giderebilecekleri sosyal mekanlar bizler için ayrı bir önem taşıyor. Artık Gölbaşılı gençler ve hanımlar modern, temiz, konforlu ve her detayı düşünülerek yapılmış mekanlarda diledikleri her türlü aktiviteyi gerçekleştirebileceklerdir. İyi günlerinde, kötü günlerinde tüm tesisler halkımızın hizmetinde, kullanımında olacaktır. Gençlerimiz, öğrencilerimiz hem kültürel, hem sportif, hem de eğlence amaçlı dizayn edilmiş tesislerde diledikleri gibi vakitlerini geçirebileceklerdir" dedi.

Sosyal tesislerin yanı sıra 2 parkın, Aşevi'nin, TEK yolu ve GOP Mahallesi'nde yapılan semt sahasının da açılışlarının yapılacağını vurgulayan Başkan Haşlak, vatandaşları açılış etkinliklerine davet ederek, "Daha nice nice açılışlar yapmak için çalışıyoruz. Gölbaşı halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bu inançla projeler üretiyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte vatandaşlarımız çok daha büyük, çok daha yaşamsal önemdeki hizmetlerin açılışlarına tanıklık edeceklerdir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 18:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?