3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Abdullah Gül'den başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan'ın vefatından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Saylan'ın cüzzam hastalığı mücadele konusundaki çalışmaları ve eğitim alanındaki hizmetleri takdirle karşılanmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Saylan'ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajında, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı, değerli bilim insanı Prof. Dr. Türkan Saylam'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Prof. Dr. Türkan Saylan'ın özellikle cüzzam hastalığıyla mücadele konusundaki çalışmaları ve eğitim alanındaki hizmetleri takdirle karşılanmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, arkadaşlarına, eğitim ve bilim dünyamıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:55:36
Güncelleme :18 Mayıs 2009 Pazartesi 18:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet mavi IP: 78.164.142.xxx Tarih : 18.05.2009 18:21:35

adalet herkese lazımdır,hukuk kuralları hiçe sayılarak değerli bilim adamları ve şerefli subaylara yapılan zulümler tarih sayfalarına kara bir leke olarak geçmiştir, kendinden olmayanı yok etmeyi hedefleyen partide türk demokrasi tarihine kara harflerle yazılmıştır,kimse timsah gözyaşları dökmesin,özde değil sözde insanlar buna hiç kalkışmasın.