4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Abdullah Gül'ün kızı mezun oldu

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, üniversiteden mezun olan kızı Kübra Gül'ün mezuniyet törenine katıldı.

 
Bilkent Üniversitesi'nin 2006-2007 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı. Bilkent Üniversitesi'nde düzenlenen diploma törenine, kızı Kübra Gül de diploma alacak olan Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül de katıldı. Mezuniyet törenine eşi Hayrunisa Gül ile birlikte katılan Bakan Gül'ün oldukça mutlu olduğu görüldü.

Endüstri mühendisi olarak diploma alan kızını gururlu gözlerle izleyen Bakan Gül, mezun olan diğer öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Gül, mezuniyet töreninde gözyaşlarını tutamayan Ayşe Kaygısız isimli anneyi ise, "Bugün sizin en mutlu gününüz, neden ağlıyorsunuz?" sözleriyle teselli etmeye çalıştı.

Bakan Gül'ün kendisini teselli ettiği Ayşe Kaygısız, çok mutlu olduğunu ve bir anda mezun çocukların coşkusuyla gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi. Göz yaşlarına hakim olamayan Ayşe Kaygısız'ın oğlu Fatih Kaygısız da, elektrik-elektronik bölümünden mezun olduğunu ifade ederek, gelecekte ülkesine hayırlı bir insan olmak istediğini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 15:12:36
Güncelleme :13 Haziran 2007 Çarşamba 17:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?