3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AGSD'den muhteşem defile

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) tarafından 18. Başkent Moda Günleri kapsamında düzenlenen defilede ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel, Tuba Özay, Seda Ertan podyuma çıktı.

18. Başkent Moda Günleri kapsamında düzenlenen defileye Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve AGSD Başkanı Canip Karakuş'un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Defile öncesi bir konuşma yapan Bakan Çağlayan, Ankara'nın bayan konfeksiyonunda önde gelen illerden biri olduğunu belirterek, defileyi düzenleyen AGSD Başkanı Karakuş'u kutladı.

Koreografisini Yasin Soy'un yaptığı ve ''Taş Kafes'' temasıyla gerçekleştirilen defilede, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinden kıyafetler sergilendi. 12 bayan giyim firmasının yanı sıra modacı Özlem Akyüz ve Olgunlaşma Enstitüsü'nün 2009 sonbahar-kış tasarımlarının yer aldığı defilede Şenay Akay, Ece Gürsel, Tuba Özay, Seda Ertan gibi birçok ünlü manken podyuma çıktı. Ünlü mankenler izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 10:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerem IP: 78.162.179.xxx Tarih : 29.09.2009 12:37:29

modacı özlem akyüz 'ün tasarımları harikaydı bence defileye damgasını vurdu ve renk getirdi,siyahlar ve grilerle dolu olan salona bambaşka bir ruh verdi,umarım bizleri yeni tasarımlarından mahrum bırakmaz...