3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ahmet Türk'e, Türkçe sözlük

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün TBMM'de Kürtçe konuşmasına tepki gösteren Konya Alperen Ocakları, Ahmet Türk'e PTT aracılığı ile ilköğretim sınıfları için hazırlanan Türkçe sözlük ile Türk Bayrağı gönderdi.

Alperen Ocakları Konya Şube Başkanı Remzi Babadostu, Kayalıpark'ta bulunan PTT Şubesi önünde yaptığı basın açıklamasında, "Türkiye'nin, vatandaşları ile tek millet olmayı bir türlü içine sindiremeyen DTP oluşum ve yönetimi bir defa daha tarihe talihsiz bir not olarak düşülecek çıkış yapmıştır. Organizasyonlarında Türk Bayrağı sıkıntısı yaşayan DTP'ye, tüm temsilciliklerimizden Türk Bayrağı gönderiyoruz ve sponsorluk teklif ediyoruz. Ayrıca Ahmet Türk'e de kendini ifade edebilmek noktasında Türk dilinin yetip de artacağını bir kez daha hatırlatıp, kendisine Türkçe sözlük ediyoruz. Türk Bayrağı asılı olan ve her masasında Türkçe sözlük bulunan bir DTP genel merkezinin bir ihtimal, daha şuurlu çıkışlar yapabileceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Alperen Ocakları Konya Şube Başkanı Remzi Babadostu, bir Türk Bayrağı ile Türkçe sözlüğü PTT aracılığı ile DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'e gönderdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 17:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?