4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

AK Parti'den bisikletli AK elçiler

AK Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve "AK Elçiler" olarak adlandırılan 200'ü yaya, 600'ü bisikletli gençler, bugünden itibaren 20 Temmuz tarihine kadar Ankara sokaklarında dolaşarak halka karanfil ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı mektubu dağıtacak.


"AK Elçiler" organizasyonu, AK Parti Genel Merkezi önünde Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle tanıtıldı.

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, daha önce İstanbul'da yaptıkları bu uygulamayı 10 günlük bir kampanya çerçevesinde bugün de Ankara'da hayata geçirdiklerini söyledi. Erdoğan, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki, 22 Temmuz akşamı AK elçilerimiz, AK postacılarımız, o başarılı neticeyi gördüklerinde 'alın terlerimizin karşılığın aldık' diyecekler. Çünkü hedefimiz, insan öncelikli, insanımızın mutluluğuna, huzuruna yönelik bu gayretlerimizin neticesini görmektir. Biz bu yola böyle çıktık. Siyasi yaşamamızı hep böyle zenginleştirdik. Şimdi de genç kardeşlerim, insanımızın mutluluğuna yönelik gayrette pay sahibi oluyorlar. Daha güzel bir Ankara, daha güzel bir Türkiye için, daha huzurlu, barış, sevgi, kardeşliğin daha ileri seviyelere ulaştığı bir Türkiye için ve 'ileri devlet' diye ifade ettiğimiz Anayasamızda yerini bulan demokratik, laik sosyal bir hukuk devletinin inşallah, 'durmak yok, yola devam' anlayışı ile zenginleştirildiği 22 Temmuz seçimlerinin başarı ile tamamlanması için sizleri kutluyorum. 'Yolculuğunuz kazalardan, belalardan uzak olsun' diyorum."

 

 

 



AA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 16:03:43
Güncelleme :11 Temmuz 2007 Çarşamba 16:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?