3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akarcalı: '7 yıldır görüşmüyoruz'

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Bülent Akarcalı, Mesut Yılmaz ile bir görüşmelerinin söz konusu olmadığına dikkat çekerek, "Mesut Yılmaz'la 7 yıldır hiçbir temasım olmadı" dedi.

İHA'ya açıklamada bulunan Akarcalı, AK Parti'nin Çankaya'da yaptığı araştırmalar sonucunda kendisinin ismini uygun görüldüğünü hatırlatarak, adaylık sürecinde bir mevki elde etmek için değil hizmet yoluna aracı olmak için adaylığı kabul ettiğini söyledi.

Akarcalı, siyasette istediği yere geldiğini tekrar bir unvan peşinde olmadığına dikkat çekerek, "Çankaya Belediye Başkanlığı denince bir defa zor olduğu için kabul ettim. Çankaya seçmenini ikna etmek siyasi iddiadır. Seçmen beni uygun görürse Çankaya'ya daha iyi hizmet etmek için çalışacağız. Benim elimdeki güvendiğim noktalar Çankaya'da canlı bir teşkilat yapısı var. Ciddi bir siyasi deneyimim var. Özel sektörde ciddi yöneticilik birikimim var. Kim buraya belediye başkanı olduysa elinden geleni yapmıştır. Hizmeti kim getirdiyse takdirle anarım" dedi.

35 yıldan bu yana Çankaya'da yaşadığını Çankaya'nın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Akarcalı, şöyle konuştu:

"38 senelik Ankaralıyım. 3 sene İstanbul'da kaldım. Çocuklarım Ankara'da doğdu. 35 yıldan beri Çankaya'da yaşıyorum. AK Parti kurulduğunda beri toplantılara gittiğim ANAP'lı sayısı beni mutlu etti. 2 sene önce Konya'da otelde kalıyordum. Merdivenlerden inerek lobiye gidiyorum. Lobiye yaklaşırken 150 kişi beni görünce ayağa kalktı. Bende bunlar kimin için ayağa kalkıyor diye arkama baktım. Sonra baktım ki benim için kalkıyorlarmış. Konya bölgesinde belde belediye başkanları toplantısıymış. Geldiğim yerde yabancılık çekmiş bir halim yok".

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 15:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?