5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Akgül, minikleri kabul etti

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL, MİNİKLERİ KABUL ETTİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, minikleri ağırladı.

Çınar Çocuk Dünyası Anaokulu'ndan gelen minikler, Başkan Akgül'ü yaklaşan 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle ziyaret etti. Minikler, Başkan Akgül'e "Mesut Amca'ya Sevgilerle" yazılı kendi fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf çerçevesi hediye etti. Çocukların ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, onların geleceğin teminatı olduğunu ifade etti. Akgül, "Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal

Atatürk tarafından sadece Türk çocuklarına değil, dünya çocuklarına hediye edilen milli bayramımızdır. Bu anlamlı bayram; sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm dünyaya ekmektedir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın milli bilinçle yetişmesi için bu bayram günleri önemli bir vesiledir. Bayramlarını her yıl dünya çocukları ile kutlayan ülkemiz çocukları geleceğimizin teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk'ü, dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Öğretmenleri Gülcihan Demirel ve Sibel Büyükşanalan eşliğinde gelen yaşları 4-5 olan çocuklar Akgül'e soru sordular. Çocukların "Ne iş yapıyorsun?" sorusuna tebessüm eden Başkan Akgül, "Sizin oynadığınız parklar, çocuk oyun alanları, daha iyi vakit geçirmenizi sağlayan merkezleri belediye başkanları yapar. Yürüdüğünüz yollar, kaldırımlar ve okul haricinde hem vakit geçirebileceğiniz hem de etüt eğitimi aldığınız Bilgi Evlerini de Belediye Başkanları yapar. Size daha iyi vakit geçirtmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Küçük misafirler Başkan Akgül'e üzerinde kendi fotoğraflarının da bulunduğu ve "Mesut Amca'ya Sevgilerle" yazılı bir çerçeve hediye etti. Başkan Akgül ile hatıra fotoğrafı çektiren minikler, hep bir ağızdan Akgül'e teşekkür etti.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL, MİNİKLERİ KABUL ETTİ
MAMAK BELEDİYE BAŞKANI AKGÜL, MİNİKLERİ KABUL ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 15:44:05
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 17:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?