3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akgül çocukları yalnız bırakmadı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Öğretmenlerin desteğiyle yapılan satranç odası ve kütüphanenin açılışını yapan Akgül, Vehbi Dinçerler İlköğretim Okulu’nun geleneksel hale gelen uçurtma şenliğinde de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Akgül Kütüphane Açılışı Yaptı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaz tatiline girilirken, okullar tarafından hazırlanan yılsonu etkinliklerinde öğrencileri yalnız bırakmıyor. Başkan Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ile Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kermese katıldı. Öğrenciler tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Akgül, öğretmenlerin desteğiyle yapılan satranç odası ve kütüphanenin açılış kurdelesini kesti. Kütüphanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Akgül, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kermes

Geliri okul aile birliğine kalmak üzere düzenlenen kermesin güzel bir dayanışma içerisinde gerçekleştirildiğini bildiren Akgül, hediyelik eşyaların kura çekimini yaptı. Çektiği kurayla bisiklet talihlisini belirleyen Akgül, güzel günlerde kullanması dileğiyle minik talihliye hediyesini verdi. Ev eşyalarından takılara, mutfak eşyalarından yiyeceklere kadar pek çok ürünün sergilendiği el emeği göz nuru kermese aileler de yoğun ilgi gösterdi.

8. Uçurtma Şenliği

Başkan Akgül’ün bir sonraki durağı, Vehbi Dinçerler İlköğretim Okulu tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen uçurtma şenliği oldu. Akgül, ilk olarak minik ellerin bütün bir yıl boyunca emek vererek yaptığı yılsonu sergisini gezdi. Öğrencilerle sohbet eden Akgül, sergideki birbirinden güzel tasarımlarla yakından ilgilendi. Öğrencilerle birlikte okul bahçesinde uçurtma uçuran Akgül, keyifli saatler geçirdi.

“Renk Cümbüşü”

Çeşitli boyut ve renklerdeki uçurtmalar Mamak semalarında süzülürken ilginç görüntüler oluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte, gökyüzünde onlarca uçurtmanın oluşturduğu renk cümbüşü görülmeye değerdi. Güzel bir gün geçiren öğrenciler doyasıya eğlendi.
 

Abdullah Ortaç/ Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 10:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?