3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akgül muhtarlarla yemekte buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Mamak Muhtarlar Derneği Federasyonu tarafından düzenlenen yemekte Akgül, muhtarlarla ilçe için yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hizmetler Masaya Yatırıldı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Muhtarlar Derneği Federasyonu tarafından düzenlenen yemekte muhtarlarla buluştu. İlçede görev yapan bürokratların da katıldığı yemekli toplantıda, 29 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen 66 mahallenin muhtarı da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda, Mamak için yapılacak hizmetler masaya yatırıldı. Mahallelerin sorunları tartışıldı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Akgül’den Rozet

Yeni seçilen muhtarlara Muhtarlar Derneği Federasyonu’nun rozetini takan Başkan Akgül, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mamak’ı el ele cazibe merkezi yapmak için çalışacaklarını belirten Başkan Akgül, “Yeni seçilen, yeniden seçilen arkadaşları tebrik ederim. El ele, gönül gönüle verip, 5 sene bölgemize hizmet edeceğiz. Önemli olan ortak akıl. Karşılıklı diyalogun olması. Mevcut olan iletişimi daha da güçlendireceğiz. Böyle istişare toplantılarında bizler ve sizlerin Mamak için neler yapacağını tartışacağız” dedi.

Hizmet Siyaseti

29 Mart yerel seçimlerinde siyasi bir partinin temsilcisi olarak belediye başkan adayı olduğunu, ancak kendisi için bu noktada hizmet siyasetinin başladığını belirten Akgül, hiçbir ayrım yapmadan hizmet noktasında gelen taleplere kapılarının açık olduğunu söyledi. Mamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydeden Akgül, bunu başaracaklarına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Diyalog Önemli

Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngör de “Yerel yönetimler halka en yakın hizmet kurumlarıdır. Biz de yerel yönetimlerin Mamak’taki eli-kolu durumundayız. Bu yüzden Mamaklı muhtarlar olarak Sayın Başkanımız Mesut Akgül ile sürekli diyalog halinde olmalıyız” dedi.

Toplantılar Devam Edecek

Toplantıların devam edeceğini söyleyen Başkan Akgül, yemek sonrası muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Abdullah Ortaç/ KENTHABER MAMAK
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:44:47
Güncelleme :4 Mayıs 2009 Pazartesi 12:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?