3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Akgül'den okullara ziyaret

BAŞKAN AKGÜL'DEN EĞİTİM CAMİASINA DESTEK

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün bölge gezileri sürüyor. Başkan Akgül, Mamak’taki bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Yetkililerle konuşan Akgül, okulların eksiklerinin en kısa sürede tamamlanması için talimat verdi.

Öğrenciler Çok Sevindi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ile birlikte bölgedeki bazı eğitim kurumlarını ziyaret etti. Başkan Akgül’ün ilk durağı Şehit Piyade Er Murat Eroğlu İlköğretim Okulu oldu. Akgül’ü karşılarında gören öğrenciler etrafında sevinç yumağı oluşturdu.

Eksikleri Tespit Etti

Okul müdür ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Akgül, okulun eksikleri hakkında bilgi aldı. Eksikleri yerinde tespit eden Akgül, okulun ön bahçesinin düzenleneceğini, yeşillendirileceğini ve ağaçlandırılacağını söyledi. Okulun bahçe duvarlarının da boyanacağını bildiren Akgül, yılbaşından önce hazır olacağı sözünü verdi.

“Eğitime Verilen Destek Boşa Gitmez”

Eğitime verilecek desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini söyleyen Akgül, “Öğretmenler de biz de olayın aynı tarafındayız. Amacımız bölgemizdeki öğrencilerimizin eğitim seviyesini yükseltmek. Onlara daha iyi şartlarda daha iyi eğitim verebilmek. Mamak’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çok güzel çalışmalar yürütüyoruz. Okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde maddi ve manevi her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Bahçeye Asfalt

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Akgül, yetkililerden bilgi aldı. Okul bahçesini gezen Akgül, okulun bahçesine asfalt atılması için talimat verdi.

Akgül Miniklerle

Akgül’ün son durağı Çiçek Hatun Anaokulu oldu. Miniklerle bir süre vakit geçiren Akgül, okul bahçesinde incelemelerde bulundu. Akgül, yetkililerden bilgi alarak, eksikliklerin giderileceğini kaydetti.
 

BAŞKAN AKGÜL'DEN EĞİTİM CAMİASINA DESTEK
BAŞKAN AKGÜL'DEN EĞİTİM CAMİASINA DESTEK
BAŞKAN AKGÜL'DEN EĞİTİM CAMİASINA DESTEK
Abdullah Ortaç/ KENTHABER MAMAK
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 10:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?