3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP seçim bürosuna saldırı!

Ak Parti’nin Mamak Şirintepe Mahallesi’ndeki seçim bürosu bir saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler gece yarısı seçim bürosunun camlarını kırdı. Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ercan Kınacı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül çirkin saldırıyı kınadı.

Büronun Camları Kırıldı

Ak Parti’nin Mamak Şirintepe Mahallesi’ndeki seçim bürosuna saldırı düzenlendi. Gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yapılan saldırı sonrası büroda maddi hasar meydana geldi. Seçim bürosunun camları kırılırken, pankartlar ve afişler yırtılarak, yerlere atıldı. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, büroda incelemelerde bulundu. Polis, saldırganları bulmak üzere çalışma başlattı.

“Meyve Veren Ağaç Taşlanır”

Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ercan Kınacı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül çirkin saldırıyı kınadı. Ercan Kınacı, “Meyve veren ağaç taşlanır. Seçim büromuzun çalışmalarını bu şekilde engelleyemezler. Her yer bizim seçim büromuz. Her yerde seçmenle buluşuruz, kucaklaşırız. Huzuru bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Akgül Sağduyuya Çağırdı

Herkesi sağduyuya çağıran Mesut Akgül de yerel seçimlerin dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini istediklerini bildirdi. Akgül, her adayın amacının Mamak’a ve Mamaklı’ya hizmet olduğunun altını çizerek, “Bu bir demokratik yarıştır. Herkesin birbirine hoşgörüyle yaklaşmasını istiyoruz. Kimse birbirini kırsın, üzsün istemiyoruz. Mamaklı hemşehrilerimden tek isteğim bu. Seçim sonuçları ne olursa olsun önemli olan Mamak’ın, sevginin, barışın kardeşliğin kazanması” diye konuştu. Akgül, seçimlerin güzel bir ortamda, hoşgörü çerçevesinde geçmesi temennisini yineledi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 10:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?