3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP'li Akgül'den esnafa ziyaret

29 Mart yerel seçimlerinde son viraja girilirken, AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül, çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam ediyor.

Mitinglerle, salon toplantıları ve açılışlarla gece-gündüz Mamak’ta girmedik mahalle ve sokak bırakmayan Akgül, Akdere Mahallesi Dereboyu Caddesi ve Büyük Kayaş Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi.

Akgül Esnafla Buluştu

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Akgül, Akdere Mahallesi Dereboyu Caddesi ve Büyük Kayaş Mahallesi’nde esnafla buluştu.

Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte her iş yerini tek tek ziyaret eden Akgül, 29 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Esnafın şikayet ve beklentilerin dinleyen Akgül, 30 Mart sabahı acil eylem planı çerçevesinde önceliklerine göre tüm sorunları çözmek için düğmeye basacaklarını söyledi.

“Sevdalımız Mamak”

Esnafın sıcak ilgisi karşısında memnuniyetini dile getiren Akgül, Mamak’ta doğup büyüyen biri olarak tüm sorunları yakından bildiğini ve takip ettiğini, Mamaklılar’ın da teveccühüyle başkan olduğunda sorunların üstesinden geleceklerine inançlarının tam olduğunu vurguladı.

Biz anlayışıyla hareket edeceklerini söyleyen Akgül, “Halkımızla daima iç içe olacağız. Sorunun sahibi de çözümde karar alıcı olacak. Şeffaf, katılımcı, kararlı ve uyumlu bir yönetim anlayışıyla, el ele, gönül gönüle vererek, büyük bir özveriyle Mamak’a hizmet için çalışacağız. Mamaklılar’dan aldığımız destekle, modern ve yaşanır bir ilçe oluşturacağız. Sevdalısı olduğumuz Mamak’ı geleceğe taşımakta kararlı olduğumuzu bir kez daha yineliyorum” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?