3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

AKP'li kadınlardan başarı kutlaması

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül için seçim kampanyası yürüten AK Parti’li hanımlar, başarılarını Amfi Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda kutladı.

Başkan Akgül’ün işlerinin yoğunluğu nedeniyle teşekkür mesajıyla katıldığı toplantıda, eşi Zeliha Akgül seçim döneminde verdikleri desteklerden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Amfi Tiyatro’da Gurur Günü

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül, 29 Mart yerel seçimlerinde başarılı bir çalışma yürüten Mamaklı hanımlarla buluştu. Amfi Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı’nın eşi Hayriye Kınacı, meclis üyeleri ve çok sayıda Mamaklı hanım katıldı. Zeliha Akgül, toplantıya katılan tüm konuklarının masalarına giderek, tek tek tokalaştı.

Hiçbir Emek Karşılıksız Kalmaz

Misafirlerine seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı eşi ve kendisi adına teşekkür eden Zeliha Akgül, “Seçim döneminde tek gönül tek yürek olarak, güzel bir çalışma yürüttük. Emekleriniz için teşekkür ediyorum. Hiç bir emek boşa gitmez. Çabalarımız, emeğimiz, zamanımız ile bu işe baş koyduk ve başardık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da emeğimizin karşılığını alırız. Mamak şu an ki seviyesinden daha da ileriye gittiğinde, verilen emeğin karşılığını asıl o zaman alacağız” dedi.

İnsani İlişkilerimiz Siyasetten Önce Gelmeli

Siyasetin, iyi ilişkiler üzerinden kurulduğuna; ancak siyaset üzerinden sürdürülen ilişkilerin kısa ömürlü olduğuna dikkat çeken Akgül, “İnsani ilişkilerimiz siyasi ilişkilerden daha önce gelmeli” diye konuştu.

Mamaklı Hanımlardan Jest

Zeliha Akgül’e Mamaklı hanımlar da çiçek vererek, jest yaptı. Konuşmaların ardından Mamaklı kadınlar seçim yorgunluklarını, birbirinden güzel türkülerin okunduğu eğlencede attı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün işlerinin yoğunluğu nedeniyle teşekkür mesajı yolladığı toplantıda, Mamaklı hanımlar seçim zaferini doyasıya kutladı.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 09:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?