4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

AKP'nin kamp tarihleri belli oldu

AK Parti, 23-25 Kasım 2007 tarihleri arasında Kızılcahamam'da kampa girecek. Kampın en önemli gündem maddesini 'sınır ötesi operasyon' ve yeni Anayasa çalışmaları oluşturacak.

AK Parti'nin kamp tarihi belli oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama döneminin başlamasıyla birlikte parti politikalarını gözden geçirmek ve ileriye dönük strateji belirlemek üzere milletvekillerini 3 gün kampa alacak. AK Parti'nin kampı 23-24-25 Kasım günlerinde Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Tüm milletvekilleri, bakanlar, parti kurucuları ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin katılacağı kampa vekil eşleri de davet edilecek.

3 gün sürecek kampın en önemli gündem maddesini sınır ötesi operasyon ve sivil Anayasa çalışmaları oluşturacak. Başbakan Erdoğan ve sivil Anayasa taslağı üzerinde çalışan komisyon üyeleri, milletvekillerini bilgilendirecek. Erdoğan, vekillerin sivil Anayasa çalışmasına ilişkin görüşlerini ve önerilerini da alacak. Kampta milletvekillerinin yeni döneme ilişkin düşüncelerini de alacak olan parti yönetimi, yeni vekilleri Meclis çalışmaları konusunda eğitimden geçirecek.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantılarda ekonomi ve dış politika konularında da ilgili bakanların milletvekillerinin sorularını cevaplaması bekleniyor. AK Parti'nin en son kampı bu yılın Ocak ayında Kızılcahamam'da gerçekleştirilmişti.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 11:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?