3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Al gülüm, ver gülüm!

Gençlerbirliği ile Hacettepespor arasında 18 futbolcuyu kapsayan bir transfer yaşandı.

Gençlerbirliği ile Bank Asya 1. Lig'e düşen Hacettepespor arasında çok büyük bir takas gerçekleşti. Yapılan takas sonucunda 12 futbolcunun yerleri değişti. Gençlerbirliği, 6 genç oyuncusunu Hacettepespor'a verirken karşılığında 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

Bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan ve geçen sezon Hacettepespor'da forma giyen 5 isim ise Kırmızı-siyahlı takıma geri döndü. Gençlerbirliği, ayrıca geçtiğimiz sezon Hacettepespor'da forma giyen ve sözleşmesi biten 1 futbolcuyu da renklerine bağladı. Böylelikle geçtiğimiz sezon Hacettepespor forması giyen 12 futbolcu Gençlerbirliği'ne geçerken, 6 futbolcu ise Gençlerbirliği'nden Hacettepespor'a gitti.

Gençlerbirliği, yapılan anlaşmaya göre, Daniel Addo, Soner Aydoğdu, Emre Balak, Uğur Kapısız, Kemal Akbaba ve Mustafa Kayabaşı'nı Hacettepespor'a kiraladı. Gençlerbirliği, bunun karşılığında ise İbrahim Şahin, Kadir Bekmezci, Serkan Atak, Olgay Coşkun, Ante Kulusic ve Patiyo Tambwe'yi Hacettepespor'dan aldı. Ayrıca geçtiğimiz sezon Hacettepespor formasını giyen Orhan Şam, Murat Kalkan, Tozo, Sandro ve Ulaş Güler Gençlerbirliği'ne geri döndü. Gençlerbirliği, kısa bir süre önce de geçen yıl Hacettepespor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Tolga Seyhan'ı transfer etmişti.

Öte yandan Hacettepespor, sözleşmeleri devam eden yabancı futbolcular Gilman Lika, François Zoko, Admir Teli, Xevahir Sukaj'dan takım bulmalarını istedi. Hacettepespor'un golcü futbolcusu Ümit Tütünci'nin ise Gaziantepspor ile görüştüğü öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:01:05
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?