4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Alacaklısını otel odasında öldürdü

Ankara'da, alacaklısı olduğu şahsı otel odasında öldüren emekli astsubay polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Mamak Demirlibahçe semtindeki bir otel odasında temizlik görevlileri tarafından erkek cesedi bulundu. Otel görevlilerinin ihbarı üzeri olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, cesedin Özkan Ergi'ye (45) ait olduğu belirlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda katil zanlısının Nazilli'de yaşayan emekli astsubay N.G. (43) olduğu tespit edildi.

Aydın'da polise teslim olan ve Ankara'ya getirilerek sorgulanan zanlı N.G., bir süre önce emekli olduğunu belirterek, kredi çekip 6 bin YTL olan borcunu ödemek için alacaklısı olan Özkan Ergi ile birlikte Ankara'ya geldiğini söyledi. N.G.'nin, olay günü Özkan Ergi'nin alacağını istemesi üzerine, "Ben de parasını ödemek için Ankara'ya geldiğimizi söyledim. Bana küfretti. Sinirlendim ve tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.
Yapılan polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 18:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.E IP: 88.242.12.xxx Tarih : 9.11.2007 08:14:24

Ben öldürülen şahıs Özkan Ergi'nin eşiyim.Katil N.G yıllardır eşim Özkandan devamlı para alıyordu.Kendisi asker emeklisi olmasına rağmen kazancını at yarışı kumar gibi gereksiz yerlerde harcamış adeta evini geçindirmez duruma gelmişti,Eşim onun ve ailesinin önemli bir ölçüde geçimini sağlıyordu.Eşime devamlı "bu yaşa kadar adam olmayanı sen bu yaştan sonra adam edemezsin" diyordum.Eşimin alacağı N.G de oldukça artmıştı. N.G borcunu kendisine 30 Ekim 2007 de alacak olduğu para ile ödemeyi taahhüt ediyordu ve ödeyeceği para kendisinin bahsettiği gibi 6000 YTL değil yüklü bir miktardı.Eşim Özkan iyilik yapmayı çok seven emsalsiz biri idi.Bunu eşimi tanıyan herkez bilir.Eşimi alavere dalavere ile olay yeri olan Ankara ya çekmiş tahminim önceden planlamış olduğu cinayeti Ankarada işlemişti.Suç cezasız kalmayacaktır,bundan eminim Türk adaletine güveniyorum... S.E